specijalisticka-obuka

Specijalističke obuke

Specijalističke obuke koje organizuje škola za dadilje VIP NANNY’S daje profesionalnim dadiljama inovativne alate koji im mogu pomoći da unaprede svoja dostignuća i da svoju ulogu profesionalca u industriji dadilja izuzetno dobro unovče. Naši strastveni predavači će podeliti sa vama svoja iskustva i tehnike rada, generišući obuku i praktična znanja sa najsavremenijim istraživanjima.

Specijalistička obuka za profesionalce bez premca, pruža mogućnost da ovladate veštinama i znanjima koja su potrebna da bi ste radili na najvišem nivou i imali zagarantovano dobre finansijske uslove rada. Akademsko iskustvo naših predavača u obrazovanju dece i porodice podstaći će Vaša razmišljanja kroz prizme mnogih disciplina kao što su psihologija, medicina, neuronauke, filozofija, društvene nauke.

Polaznici specijalističke obuke će naučiti da postanu refleksivni praktičari sa kritičkim razumevanjem različitosti beba i male dece i sa svešću o tome kako iskustva u ranom periodu razvoja oblikuju njihove živote. Naš fokus na izvrsnost obuke a kasnije i zapošljavanje profesionalaca sa najboljim rezultatima, garantuje polaznicima najviše prosečne plate u Evropi i brojne mogućnosti za samostalno zapošljavanje širom sveta.

VIP NANNY’S je jedina institucija u Evropi i regionu koja organizuje specijalističke obuke za profesionalne dadilje, priprema ih i supervizira za rad u royal i UHNWI porodicama. Kao visoko kvalifikovana dadilja - specijalista, dobićete pristup premium agenciji koja će Vam ponuditi izbor poslova i natprosečne plate za najbolje polaznike, kao i podršku za doživotnu profesionalnu karijeru.